Ads

Laurann Dohner - New Species 2, 3, 4

Gyorsan haladok a könyvekkel. Már az ötödik kötetnél járok, de mára picit megálltam, mert felpörögtek a dolgok. :)
Ismétlem, ez felnőtt könyv... 
Tartalmaz erőszakot, bántalmazást, szexet, gyilkosságot. Szóval aki szereti az ilyen katonai, romantikus történeteket és nem irtózik a furcsaságoktól annak tetszeni fog. :) Mint írtam már, ha Larissa Ione tetszett, szerintem ez is fog... :)))
A borítók ha elrémítenek, ne hallgass rá... :D (Nekem nem jönnek be annyira, de a történet igen...)

Slade


Kiadó: Ellora's Cave
Kiadás éve: 2012
Könyv nyelve: Angol
Oldalszám: 324

Trishát az előző kötetből megismertük, mint az NSO egyik orvosa. Akkor emlegette, hogy tetszik neki az egyik férfi ott, de ki, azt nem tudtuk. Elsőre talán Justice-re gondoltam, de neki külön könyve van, így kizártam gyorsan. 
Slade-et szintén az előző kötetből ismertük meg. Slade egy kutya DNS-el kevert ember.
Slade amikor kiszabadult a fogságból egy kórházban találta magát. Első látvány ami fogadta, egy nő. Persze nem tudta miért van az ott, de majdnem elfajultak a dolgok. Úgy rángatták le a hölgyről. 
Egy év múlva újra találkoznak. Trisha egyből felismeri, Slade-nek segíteni kell emlékezni, de utána kissé kellemetlenül érzi magát.
Justice-nak egy tárgyalására tartanak, amikor megtámadják őket, majd egy erdőben találják magukat üldözött állatként. Megtudják, hogy vérdíj van a fejükön. Fizetnek annak akik elkapják őket. Ennek eredménye, hogy Trishát majdnem megerőszakolják. Szerencsére Slade időben kinyírta mindet.
Mikor végre megmenekülnek, Slade nem akarja, hogy Trisha miatta szenvedjen, ezért áthelyezteti magát a rezervátumba, ahol azok élnek, akik gyűlölik az embereket.
Trisháról közben kiderül, hogy terhes. Ebből szintén keletkezik pár bonyodalom, de a rezervátumba helyezik, mert ott nagyobb biztonságban és titokban tudják tartani.

Pontozás:
Tartalom: 4/5
Izgalom: 4/5
Karakterek:
   Slade: 4/5
   Trisha: 5/5
Összesen: 4/5

Valiant


Kiadó: Ellora's Cave
Kiadás éve: 2011
Könyv nyelve: Angol
Oldalszám: 206 (e-book formátum)

Valiant volt az a katonája az NSO-nak aki legjobban gyűlölte embereket. Előző kötetben kiváló szaglása és nyomkeresése miatt ismertük meg. Ő oroszlán DNS-el van keverve, de megtudjuk ennek van előnye is. =(^_-)= Például dorombolni tudnak vagy az érdes nyelvük. Ami néhol annyira vicces, hogy kényszeresen felnevetek.
Itt kezdünk mélyebbre belelátni, hogy miket kevertek. Kutya, macska, majom és más főemlősöket. 
Tammy véletlen kerül a rezervátumba, segíteni menne, de egy valamit felejtettek el, hogy kikötés volt, a nő ne épp a két ciklus között legyen (LOL - WTF), mert ezeknek az "új fajnak" rettentő erős szaglása van, némelyiknél nagyon kiütközik az állati DNS, ők hajlamosak ilyenkor teljesen elnyomni emberi részüket és állattá válni, ami egy 2 méteres, kigyúrt, domináló férfinál, aki ilyenkor nagymacska nem túl előnyös. Így járt Tammy is... 
Itt picit éreztem az előző kötet ismétlődését. Ugyanúgy az erdőben üldözik őket, ugyanúgy meg akarják erőszakolni, ugyanúgy Valiant megmenti. A hőőőős... :D
Viszont megtudjuk, hogy egy orvos áll minden mögött, akinek mindenhol vannak informátorai.


Pontozás:
Tartalom: 3/5
Izgalom: 4/5
Karakterek:
   Valiant: 4/5
   Tammy: 3/5
Összesen: 4/5

Justice


Kiadó: Ellora's Cave
Kiadás éve: 2011
Könyv nyelve: Angol
Oldalszám: 256 (e-book formátum)

Ez a többi harcos, lövöldözőssel ellentétben inkább politikai és romantikus szálon mozgott.
Imádom Justice-t mint karaktert. Ő történetére vártam a legjobban. Na ő az, akit még én sem utasítanék el. LOL Komolyan... Új könyves álompasi dobogós jelöltje nálam.
Na. Justice az egész NSO és új faj vezére, vezetője, szóvivője és elnöke. Rettentő sok feladat hárul rá és nehezedik vállára. Próbál emberien kinézni. Ezért igyekszik nem szélesen mosolyogni, hogy éles fogait ne láthassák, festeti a haját koromfeketéről szőkésre, szeme is fekete, de kontaktlencsét visel interjúk alatt, karmait reszeli... Őt egy párduccal keresztezhették.
Jessie az őket támogató kormányzó lánya és az őket védő kormány küldötte kommandósok vezetőjének beosztottja. Ők mennek el megmenteni a még fogságban levő új fajú embereket és mentik ki a fogva tartók kezei közül. Nagy vágyálma, hogy láthassa a híres Justice-t, akiről mindenki beszél. Persze úgy sikerül ezt összehozni, hogy éppen megveri az egyik NSO beosztottat, szétszakadt felsővel Justice megnézi mi történik a folyosón és segít neki.
Miután nincs sok ideje Justice-nak, így meghívja vacsorára magához, hogy beszélgessenek. A sok hívástól ez nem megy. A lány az apjától ismeri ezt. Segít neki enni, majd egy masszázst is ad, hogy jobb legyen. Persze a nap végén az ágyban kötnek ki. 
Miután koponyasérülést szerez Jessie, megtiltják neki a bevetéseken való részvételt. Justice új munkát ajánl, új lakást a sajátja mellett... Titokban tartják az újonnan kialakult kapcsolatukat, de ez sem állapot...
A végét kifejezetten imádtam. Jessie agya elborul amikor Justice-t megszúrják és Terminátor módba kapcsol. Testét közrefogja és felette térdelve aki megközelíti azt gond nélkül lelövi... A kórházban is az ajtóban áll és aki megközelíti 5 méteren belül, már emeli a fegyvert. Végül Ellie veszi rá, hogy igyon. Persze innivalójába altatót kevernek, hogy be tudjanak jutni a betegszobába... :)

Elhangzott a könyvben egy mondat amit az internetes viccek tudatában hangos hahotázással díjaztam. Ez pedig a következő:
" It's a trap... "
Pontozás:
Tartalom: 5/5
Izgalom: 4/5
Karakterek:
   Justice: 4/5
   Jessie: 5/5
Összesen: 5/5 
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése