Ads

Samantha Young - Drip Drop Teardrop

Ez egy rövid novella. Mégis megfogott.
A novellát The Cardigans - Overload száma ihlette.
Címre kattintva a molyos értékelésem is megjelenik.

Samantha Young

Drip Drop Teardrop




Kiadó: CreateSpace
Kiadás éve: 2011
Könyv nyelve: Angol
Oldalszám: 152 (Novella)



Avery 9 éves volt amikor szülei meghaltak egy autóbalesetben, utána Caroline nénikéje nevelte fel aki hirtelen rákos lesz. Őt ápolja és vigyáz rá amíg lehet...
Avery immár 19 éves, 10 év telt el. Sarah és Jemima a barátnői. Josh pedig az exe és még jóban vannak. Legtöbbször próbált nem kilógni a sorból és pszichopatának tűnni. Nem mindig jött össze. Az egyik hétvégi buliban egy furcsa, sebhelyes arcú férfi figyeli. Követi árgus szemmel. Végül táncolnak.
Caroline állapota folyamatosan romlik. Már nem nagyon tud mozogni. Még egyszer lemegy Avery bulizni. Aznap este megkéselik Josht és meghal. A furcsa sebhelyes arcú férfi ott terem. Másnap megjelenik házukban is. Rájön, hogy ez a kaszás bizony.
Brennus egy Ankou.
Egy a több kaszás közül. Brennus 2000 éve végzi munkáját és 9 évesen Avery ígéretet tett neki. Nem sikerült teljesítenie. Két választása van, vagy a halálé lesz, vagy Caroline rögtön meghal. Belemegy, hogy egy hetet töltsenek együtt.
Ha beleszeret Brennusba, akkor örökké együtt lehetnek mint halhatatlanok. Ennek ára, hogy Caroline felépül, de elfelejti Avery-vel közös múltjukat. Annyi marad Avery-ből, hogy meghalt a balesetben szüleivel. Mindenki elfelejti létezését. Ha nem szeret Brennus-ba vele Avery, akkor Brennus örökre kaszás marad. Caroline meghal a rákban nemsokára.
A kaszásba persze beleszeret. Mind a kettő kicsit távoli, nem e világi karakter. Van bennük valami báj.
Nem kapunk részletes történetet, csak a főbb dolgokat, fontosabb dolgokat olvashatjuk. Mégis a végén azért elsírtam magamat rajta... >_<
Mit választ végül? ...
Magad is rájössz a kedvenc idézetemből:
„Ő nem létezett többé. Senki sem emlékezett rá, hogy hiányolja. Avery úgy gondolta szomorúbb lesz. Valójában… talán Ő maga sosem létezett.”

Pontozás:
Izgalom: 2/5
Karakterek: 4/5
Történet: 4/5
Összesen: 4/5
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése