Ads

Laurann Dohner - Brawn és Wrath

Ismét Lauren Dohnerrel jelentkezem. :) Egyszerűen nem tudom letenni a könyveit. Még 2 kötet van hátra és végeztem az eddig megjelent kötetekkel.

Lauren Dohner:


Brawn


(New Species 5.)


Kiadó: Ellie's Cave
Kiadás éve: 2011

Besorolás: felnőtt
Kategória: romantikus, alakváltó, erotikus
Könyv nyelve: Angol
Oldalszám: 222 (e-book kiadás)


Molyos értékelés

Igen, ezzel a borítóval ismerkedtem meg először amikor megtaláltam ezt a sorozatot. Így kíváncsi voltam rá, most, hogy elértem ide. Azt kell mondjam picit csalódtam is. A sorozatban szerintem egy gyengébb darab volt, de így sem volt rossz. Így is olvastam tovább.
Brawn-t az NSO küldi Jessie helyébe. Egyetlen probléma, hogy nem akarják a többiek közé helyezni, mert először is nem bírja a hangokat, ugye az éles hallás miatt, másodszor ha dühös, akkor bizony mindenkivel elbánik. Végül Tim, az emberi kisfőnök lányának lakására kerül. Persze Tim őrjöng. A lánya is, de amúgy meg meglátja Brawn-t és egyből nem túl ártatlan érzései támadnak iránta. Egyenesen le akarja teperni.
A Mercile tagok közül akiket nem sikerült elkapni és álnéven futnak, azok még mindig vadásznak rájuk. Így történhetett, hogy Beccát és Brawn-t elfogják, benyugtatózzák és olyan dolgokra akarják kényszeríteni őket, ami senkinek nem az álma. Ők ugyanis az európai feketepiacon spermákkal kereskednek, hogy utána az előállított DNS kevert embereket házi kedvencnek, rabszolgáknak eladják majd. Addig kísérleteznek alanyokon. Az ott tartottak brutális bánásmódban részesülnek. Brawn és Becca eljátsszák, hogy társak. Ezért mindent bevetnek. 
Miután az NSO megmenti őket, többet nem keresik egymást. Becca fél, hogy Tim, az apja megölti Brawn-t, ha megtudja, hogy hozzáért. Egy darabig rendben is volt, de kiderül terhes. Ezért elbújik, előadja, hogy Európában van. Mikor észreveszi, hogy a gyerek kicsit gyorsabban fejlődik, felhívja az NSO állomását ahol Trisha veszi föl. Nem tudják ki az, teljes autonómiát ígérnek neki. Mikor kiderül ki a nő aki hívta őket, rögtön tudják, hogy ember, főleg Tim a környékére sem jöhet egyelőre a központnak. Persze Brawn akarja a gyerekét, Becca meg nem akar tőle semmit... Végül megoldják.
kiderül Tim miért félti ennyire a lányát. A lánya pedig miért nem adta be a derekát Brawnak, ami idegesítő volt, de végül érthető. Volt egy férje aki meghalt. A végén derül ki, hogy sosem szerette Beccát, csak a pénze kellett neki és egy másik nő ágyában halt meg. Így érthető Becca félelme Brawn-tól. 

Pontozás:
Tartalom: 4/5
Izgalom: 4/5
Karakterek:
   Becca: 4/5
   Brawn: 4/5
Összesen: 4/5 

Wrath


(New Species 6.)

Kiadó: Ellie's Cave
Kiadás éve: 2012
Könyv nyelve: Angol
Oldalszám: 230 (e-book kiadás)



Wrath-ot az előző kötetből ismerhettük meg, mint annak a brutális létesítménynek az egyik fogvatartottja. Ő gyorsan alkalmazkodik, Shadowval, aki olyan mintha testvére lenne. Négyen a Mercile megmaradt tagjait kutatják Tim csapatával, de már tanultak az esetekből, ezért saját szállást kapnak együtt. 
Találnak is nyomot. Egy ingatlankereskedő hálózattal leplezik kilétüket, hamis személyazonossággal. Amikor Lauren elmegy a megbeszélésre, hamar rádöbben, hogy átverték és elrabolták. Az illata miatt azt hiszik, ő is Mercile tag, de csak karácsonyra kapta az általuk követett fickótól. Akinek igazából már nevében sem biztos. Ráadásul első pillanattól utálta őt Lauren, mert egy perverz állat.
Wrath vigyáz rá éjszaka, amiből csakhamar több lesz mint barátság. 
Amin nagyon jót nevettem, hogy Lauren barátnője Amanda a könyv egy sziporkázó személyisége. Wrath testét úgy hozzák ki a házból, hogy miután bedrogozták, a gurulós székkel végig gurítja a házban, le és örült, hogy lejtett néhol, mert könnyebb volt tolni. :D Amanda segített neki a testet elvinni a lakására. Felhívja az NSO-t ahol meg nem akarják elhinni, hogy nála van Wrath, ezért leteszik a telefont. Gyorsan rájönnek igazat beszél és a szuper bemérő miatt pár perc múlva ott is vannak. 
Közben persze az NSO és a kommandósok elfognak mindenkit az ingatlankereskedő irodában és a többieket is kiszabadítják.
Mikor másnap végre hazaengedik Laurent, aznap el is rabolják. Az ingatlanközvetítős Mercile tag húga akar bosszút állni. Persze elrabolják ők is Laurent. :D Ezt a lányt komolyan mindenki el akarja rabolni? Biztos homlokára van írva: Raboljatok el!
Aztán persze az ottani öt kevert DNS-ü embert meggyőzi, hogy kint vannak fajtársaik. :) 
Vége a könyvnek happy, házasság és egy túlbuzgóan védelmező Wrath. :)

Pontozás:
Tartalom: 5/5
Izgalom: 4/5
Karakterek:
   Lauren: 5/5
   Wrath: 4/5
   Amanda: 5/5
Összesen: 4/5 
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése